Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Вівторок, 7 квітня 2020, 15:23

З травня в Україні планують відкрити торгові центри

карантин у Львові

Влада розглядає можливість поетапного пом'якшення карантину, яке має розпочатися вже у квітні.

Про це повідомляє LB.ua, посилаючись на власні джерела.

Згідно з цим планом, з 14 квітня відкриються маленькі магазини, які мають площу до 400 кв.м, а також усі будівельні та садові комплекси незалежно від площі.

З 1 травня відкриються інші магазини, торгові центри, перукарні, а з  середини травня відновиться навчальний процес у школах. Також дозволять приймати відвідувачів ресторанам і косметичним салонам.

Водночас кордони залишитися закриті до кінця червня, аеропорти також не працюватимуть. 

Зазначимо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що карантин буде продовжено після 24 квітня, але його можуть послабити заради збереження економіки. 

Нагадаємо, станом на 7 квітня у області підтвердили 29 випадків зараження коронавірусом, а 4 квітня у Львівській області помер чоловік віком 69 років, у якого зафіксували коронавірусну інфекцію.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

На Львівщині поліція оштрафувала 40 людей за прогулянки без масок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.