Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тролейбус

Вівторок, 7 квітня 2020, 16:20

У Львові до кінця карантину тролейбус №27 не курсуватиме

тролейбус

Також розглядають внесення змін у схему тролейбусного маршруту № 31.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На час карантину – до 24 квітня, тролейбусний маршрут № 27 не буде курсувати. Таке рішення зумовлене тим, що маршрут не завантажений допустимою кількістю пасажирів, а також схему тролейбусного маршруту дублюють автобусні маршрути.

"Оскільки є обмеження щодо кількості пасажирів, яких можна перевозити в одному транспортному засобі, зараз робота ЛКП "Львівелектротранс" є дуже збитковою. Тому, проаналізувавши роботу тролейбусного маршруту № 27, було прийнято рішення на час карантину призупинити його роботу. Після карантину його роботу відновимо. Також зараз розглядаємо варіант внесення змін у схему тролейбусного маршруту № 31" – розповів директор ЛКП "Львівелектротранс" Андрій Свищо.

Нагадаємо, тролейбусний маршрут № 27 курсував від станції "Скнилів" до пл. Кропивницького.

Додамо, з 6 квітня в громадському транспорті дозволили перевозити лише працівників служб, які забезпечують життєдіяльність міста, за наявності посвідчення. Зокрема, це такі сфери: охорона здоров’я, продовольче забезпечення, енергозабезпечення, водозабезпечення, комунальні послуги, урядування та надання найважливіших державних послуг, зв’язок та комунікації, засоби масової інформації, фінансові та банківські послуги, функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, оборона, правопорядок та цивільний захист, об’єкти критичної інфраструктури, які мають безперервний промисловий цикл.

Уряд продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни.

У Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті. Також у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів. Штрафи за порушення становлять від 17 до 170 тисяч гривень. Пізніше уряд дозволив заповнювати 50% місць для сидіння в громадському транспорті, а не перевозити лише 10 осіб, як це було до цього.




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.