Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Євген Бойко

Фб Христини Процак

П'ятниця, 10 квітня 2020, 17:20

Підданці Бойка житимуть на карантині без нових ноутбуків

Євген Бойко

Адміністрація міського голови скасувала закупівлю на 20 ноутбуків і комп'ютерної техніки вартістю 490 тис грн.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради скасував закупівлю у системі ProZorro на придбання ноутбуків, БФП та системного блоку, які переможець тендеру мав доставити до 31 грудня 2020 року. 

Аукціон мав стартувати 17 березня, однак його скасували через те, що для участі у торгах необхідно дві пропозиції, а на них подалася лише одна фірма. Додамо, що початкова закупівлі становила 490 000 грн.

Всього департамент "Адміністрація міського голови" замовляв 20 одиниць комп'ютерної техніки: 6 ноутбуків HP ProBook 440 G6, 3 ноутбуки HP ProBook 450 G6, 9 ноутбуків HP Probook 450 G6 Silver, один багатофункціональний пристрій (принтер) – Canon image Runner 1643i та один персональний комп'ютер (системний блок). 

Ціна та вартість техніки мали включати в себе всі витрати на технічне обслуговування, ремонт, страхування, гарантія на ноутбуки має складати 12 місяців, а у закупівлі не вказано, для якої роботи використовуватимуться комп'ютери. 

Нагадаємо, у 2018 році департамент "Адміністрація міського голови" вже замовляв ноутбуки і принтери для роботи за 227 тис грн. А нещодавно "Адміністрація міського голови Львова" придбала камеру Sony з аксесуарами за 187 тис грн у львівського підприємця. 

Додамо, наприкінці травня 2019 року директором департаменту "Адміністрація міського голови" призначили Євгена Бойка. У 2018 році він заробив 1,5 млн грн доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.