Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарні Львова

Четвер, 9 квітня 2020, 15:20

У Львові на коронавірус перевірять працівників терцентру, ритуальних і аварійних служб

лікарні Львова

У Львові продовжують масове тестування експрес-тестами на коронавірус.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами керівниці штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції COVID-2019 у Львові Галини Слічної, розроблена чітка логістика тестування, відповідно до якої буде продовжено тестування медичних працівників, а також протестують працівників терцентру, ритуальних і аварійних служб міста.

"Маємо розуміти, що першочергово в зоні ризику опиняються медичні працівники, отож найперше, маємо тестувати медичний персонал, а також тих людей, які опиняються в групі ризику. Плануємо також проводити тестування працівників ритуальної служби, людей, які працюють в аварійних комунальних службах, і плануємо протестувати усіх працівників терцентру" – пояснила Галина Слічна. 

Станом на зараз є 2600 експрес-тестів, які передав ІТ-кластер, та 720 тестів, які є наявні в лікарні швидкої медичної допомоги, і більше тисячі тестів, які є розподілені між закладами охорони здоров’я.

Нагадаємо, вчора серед працівників ринку "Шувар" провели 135 експрес-тестів, з них один результат підтвердила ПЛР-діагностика.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Станом на ранок 9 квітня у області зафіксували коронавірус у 61 особи та третю смерть від коронавірусу.

Зазначимо, 8 квітня у  області зафіксували другу смерть від коронавірусу. Помер 50-річний чоловік у якого лише 7 квітня підтвердили зараження. А 4 квітня у області помер чоловік, віком 69 років, у якого теж виявили COVID-19. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.