Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Василь Віконський

ФБ Василя Віконського

Вівторок, 14 квітня 2020, 17:03

Віконський замовив російське програмне забезпечення через кватирку

Василь Віконський

Нацполіція Львівщини замовила у київської фірми за 367 тис грн встановлення російського програмного забезпечення для відеоконференцій.

Головне управління Національної поліції у Львівській області провело тендер у системі ProZorro на послуги щодо видачі ліцензії на технічну підтримку програмного забезпечення TrueConf Server на 35 користувачів, які переможець тендеру надати до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 10 березня, участь у ньому взяли ТзОВ "Юніверсал СНП" та ПП "Нові Електронні Технології". Переможцем обрали ТзОВ "Юніверсал СНП" із ціною у 367 150 грн, з цією компанією й уклали договір. Додамо, очікувана вартість послуг становила 370 000 грн.

 

Переможець тендеру має встановити програмне забезпечення TrueConf Server на 35 користувачів, із безстроковою ліцензією та можливістю логіювання користувача в системі без прив’язки до обладнання.

Програма також має підтримувати HD-якість, участь в конференції засобами веб-інтерфейса не менше 49 учасників одночасно на екрані, тощо.

Зазначимо, TrueConf Server – російська компанія, яка займається виробництвом програмного забезпечення для організації відеоконференцій. Штаб компанії знаходиться в Москві.

У 2014 році на базі TrueConf Server була створена мережа відеоконференцзв'язку з підтримкою до 1 млн користувачів, замовником якої виступило МВС РФ.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Юніверсал СНП" зареєтрована у Києві з 215 року, займається ремонтом комп'ютерів і периферійного устатковання. Керівником та власником фірми є киянка Ольга Лебеденко. Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.