Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир В'ятрович

Середа, 15 квітня 2020, 12:13

ДБР зацікавилося В'ятровичем

Володимир В'ятрович

Володимира В'ятровича викликали у ДБР як свідка у справі, ініційованій нардепом від Слуги народу Максимом Бужанським.

Про це повідомив народний депутат від "Європейської солідарності" Володимир В'ятрович на своїй сторінці у Фейсбуці. 

"Мене викликають на добит в ДБР. У якості свідка по справі, ініційованій Бужанським – за проведення міжнародного форуму, присвяченого 85 роковинам пам‘яті жертв Голодомору", – наголосив Володимир В'ятрович.

За його словами, виклик підписав слідчий Амелін, на якого нардеп раніше подавав до суду щодо невідкриття справи про держзраду представника України в Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми і голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Зазначимо, Міжнародний форум "Україна пам’ятає, світ визнає", присвячений 85-тим роковинам Голодомору 1932-33 років в Україні, проходив 22-24 листопада 2018 року. У листопаді 2019 року народний депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський стверджував, що В'ятрович нібито присвоїв частину грошей Інституту національної пам'яті , витрачених на проведення цього форуму.

Додамо, у листопаді 2019 року екс-голову Інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича обрали народним депутатом від "Європейської солідарності" замість Ірини Луценко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.