Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня

Середа, 15 квітня 2020, 13:10

На Львівщині 20 хворих підключені до апарату штучної вентиляції легень

лікарня

Серед пацієнтів є хворі з підозрою на коронавірус та важкими станами пневмонії.

Про це повідомив під час брифінгу в.о. директора департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько.

За його словами, щодня зростає кількість пацієнтів, які поступають із приймального відділення одразу в реанімаційні палати і в багатьох випадках потребують підключення до апарату штучної вентиляції легень.

"Кількість пацієнтів, які перебувають на штучній вентиляції легень є близько 20 по області, це ті в кого є підозра на коронавірус та дмхальні розклади, важкі пневмонії. Всіх пацієнтів, які є з гостро-распіраторною інфекцією ми розцінюємо як підозрілих на COVID-19" – пояснив Андрій Васько.

Зазначимо, лікарнях Львівщини бракує понад 70 апаратів штучної вентиляції легень. До травня у лікарні Львівщини поставлять 50 апаратів штучної вентиляції легень. У Львові для хворих на коронавірус зможуть задіяти 40 апаратів штучної вентиляції легень

Нагадаємо, станом на 15 квітня в Україні зафіксували 3764 випадки зараження коронавірусом та 108 смертей. Щодо Львівщини, то у МОЗ офіційно підтвердили 152 випадки зараження цим вірусом та шість смертей.

На Львівщині 15 медиків захворіли на коронавірус. Наразі Львівщина знаходиться у середині рейтингу областей щодо кількості захворювання на коронавірус.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.