Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

Варта 1

Четвер, 16 квітня 2020, 12:43

У Львові на Науковій тролейбус збив двох велосипедистів після чого бус в'їхав в легковик

ДТП

ДТП сталося біля ТЦ ВАМ, одного велосипедиста відразу госпіталізували, його стан наразі невідомий.  

Про це повідомили у спільноті "Варта-1".

Сьогодні, 16 квітня, на вулиці Науковій, 35,А, що біля торгового центру "ВАМ", сталася масштабна аварія: зіткнулися одразу два автомобілі, тролейбус і два велосипедисти.

Учасниками дорожньо-транспортної пригоди стали бус "Volkswagen", легковий автомобіль "BMW" і тролейбус №22, який зачепив велосипедистів.

"Один велосипедист живий і неушкоджений, присутній на місці ДТП і навіть чинить працівникам поліції опір. Відомо також, що він нападав на водійку тролейбуса. Відтак та написала на нього заяву за нанесення тілесних ушкоджень. Велосипедиста затримали, під час затримання він поскаржився на болі в животі та впав, після чого лежав на землі, очікуючи "швидку" – йдеться у повідомленні.

Іншого велосипедиста відразу госпіталізували, його стан наразі невідомий.

Як попередньо відомо, велосипедисти їхали правим рядом, тролейбус, увімкнувши поворот, звертав на зупинку, а один із велосипедистів не надав перевагу тролейбусу, унаслідок чого зіткнувся з ним та упав, отримавши ушкодження.

Тим часом автомобіль "BMW" хотів здійснювати поворот із вул. Наукової до "ВАМу", для чого увімкнув поворот, чекаючи, щоб його пропустили. Водій же буса "Volkswagen" не розрахував швидкість, унаслідок чого відбулося зіткнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.