Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус на Львівщині

П'ятниця, 17 квітня 2020, 14:16

Пустомитівський район випередив Жовківський за кількістю підтверджених випадків COVID-19

коронавірус на Львівщині

Станом на сьогодні, 17 квітня, у Львівській області лабораторно підтвердили 203 випадки захворювання на COVID-19, зокрема, у Пустомитівському районі – 20, у Жовківському – 17. 

Про це повідоми Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України.

У Стрийському районі підтвердили лабораторно – 4 випадки, Кам'янко-Бузькому – 2, Перемишлянському – 2, Городоцькому – 2, Яворівськму – 3, Старосамбірському – 2 випадки. У місті Трускавець підтвердили 1 випадок,  у Червонограді – 1. Набільше випадків  вірусної інфекії підтвердили у мешканців Львова – 149.

Нагадаємо, що на Львівщині зареєстрували 8 летальних випадків, зокрема, за останню добу – 2 (Львів – 6, Жовківський, Пустомитівський райони). 11 пацієнтів одужали.

Загалом, заклади охорони здоров'я Львова з початку року з симптомами захворювання, підозрілого на COVID-19 звернулись 1335 осіб, у т.ч. за останню добу зареєстровано 50 осіб з підозрою на захворювання. 

Госпіталізували в КНП ЛОР "Львівська обласна інфекційна лікарня" 277 осіб, на амбулаторному лікуванні – 748 осіб.  Завершили амбулаторне лікування 450 осіб. Виписали 183 особи. На стаціонарному лікуванні залишаються  94 особи. 3 особи перебувають на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії, 0 – на апараті ШВЛ. 

Всього провели 1621 лабораторне дослідження методом ПЛР, з них у 203 осіб позитивний результат. За останню добу провели 167 досліджень ПЛР, 37 – позитивних результати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.