Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня

Середа, 22 квітня 2020, 11:15

У Львові експрес-тести зробили 353 особам, з них у 8 виявили підозру

лікарня

На експрес-тести перевіряли медичних працівників, хворих з пневмонією, вагітних жінок та працівники різних підприємств.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За добу 21 квітня у Львові експрес-тестами на коронавірус протестували ще 353 осіб. Позитивний результат, що дає підозру на коронавірус, був у 8 осіб.

Так, в міському управлінні охорони здоров’я повідомили, що серед протестованих: 89 – медичні працівники; 21 – хворі з пневмонією; 31 – вагітні жінки; 212 – працівники різних об’єктів міста. Позитивний результат виявили в 1 хворого з пневмонією та 7 працівників підприємств.

Загалом від 30 березня у Львові експрес-тести на коронавірус зробили близько 9 000 осіб. Це водії, соцпрацівники, пацієнти лікарень з пневмонією або ГРЗ, медпрацівники, вагітні жінки, працівники різних підприємств та інші. Тобто першочергово цими тестами перевіряють тих людей, які забезпечують життєдіяльність міста та контактують з великою кількістю осіб.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 150 ПЛР-тестів, з яких 18 – позитивні.

Нагадаємо, станом на сьогодні в Україні зафіксували 6 592 випадки зараження коронавірусом та 174 смерті.

Станом на сьогодні, 22 квітня, кількість підтверджених випадків Covid-19 на Львівщині за останню добу зросла на 18 – до 274.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.