Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дрогобич

Середа, 22 квітня 2020, 15:05

На Дрогобиччині 25-річний місцевий мешканець обікрав дачні будинки

Дрогобич

Чоловік проник у будинки через вікна та викрали електроінструмент, майно та особисті речі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Дрогобицький відділ поліції 21 квітня з заявами про крадіжки з їх дачних будинків, розташованих в одному з кооперативів, звернулись двоє мешканців райцентру. За словами заявників, з будинків викрали електроінструмент, інше майно та їх особисті речі.

Як встановили правоохоронці, зловмисник проникав у приміщення, пошкоджуючи вікна. Проведеними заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 25-річний житель Дрогобича,раніше судимий за крадіжки та вилучили у нього речові докази.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших правопорушень. Також вирішується питання прол обрання для нього запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.