Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Зеленський

Середа, 22 квітня 2020, 16:53

Зеленський тримає в кулаках супер-пупер ліки від коронавірусу

Володимир Зеленський

В Україні розпочалися дослідження ліків, які, за попередніми висновками українських учених, можуть знизити смертність від коронавірусу.

Про це повідомила прес-служба Офісу президента.

"В Україні стартують клінічні дослідження вітчизняного лікарського засобу, який, за попередніми висновками українських учених та виробників, може суттєво знижувати або повністю нейтралізувати загрозу смерті від ускладнень, які спричиняє для організму людини коронавірусна інфекція" – йдеться у повідомленні.

Також вивчається можливість використання цього засобу для лікування коронавірусної хвороби і для профілактики захворювання.

Президент Володимир Зеленський сподівається, що клінічні випробування підтвердять ефективність препарату: "Я вірю в українських учених, і сьогодні всією країною ми тримаємо за них кулаки".

Назви препарату не повідомили, проте обіцяли повідомити детальну інформацію згодом.

Нагадаємо, у березні ВООЗ оголосила пандемію через коронавірус. Раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль наголошував, що в наступні два роки в Україні може бути встановлені певні обмеження через коронавірус.

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня. 

Станом на сьогодні на ранок у області офіційно підтвердили 274 випадки зараження коронавірусом, а в Україні за добу кількість випадків захворювання зросла на 467 – до 6592. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.