Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Галицька митниця

Четвер, 23 квітня 2020, 13:23

У Краковці мешканці Тернопільщини хотіли перевести 160 кг контрабандного шоколаду

контрабанда

У салоні та багажному відділенні автомобіля митники знайшли 161 кг шоколаду без упаковок невідомого виробника та терміну придатності.

Про це повідомила прес-служба Галицької митниці Держмитслужби України.

Громадяни України, мешканці Тернопільщини поверталися в Україну з Республіки Польщі легковим автомобілем після процедури температурного скринінгу та прикордонного контролю прибули для митного контролю смугою "зелений коридор". Однак у працівників митниці виникла підозра про можливе переміщення прихованих від митного контролю товарів.

Митники прийняли рішення про поглиблений огляд транспортного засобу в спеціально облаштованому місці. Там у салоні автомобіля та в його багажному відділенні митники серед особистих речей знайшли незадекларований товар – 161 кг шоколаду без упаковок невідомого виробника та терміну придатності.

Шоколад вилучено. За цим фактом стосовно одного з пасажирів складено протокол про порушення митних правил за ст. 471 Митного кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.