Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вбивство

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 24 квітня 2020, 12:50

Поліція затримала двох вбивць, які застрелили 49-річного чоловіка у центрі Львова

вбивство

Ще двоє нападників та їхніх спільників  перебувають у розшуку – оперативні заходи тривають.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

 22 квітня, близько 10:00 години у під’їзді одного з будинків на вулиці Академіка Павлова у Львові невідомі в під'їзді застрелили 49-річного чоловіка.

"Четверо зловмисників з закритими балаклавами обличчями напали на двох львів’ян. Вони застосували вогнепальну зброю, при цьому один із потерпілих, віком 49-років, від отриманих поранень помер на місці події, другий – 50-річний, отримав забої. Зловмисники заволоділи значною сумою грошей, після чого втекли з місця події на автомобілі" – розповів очільник поліції Львівщини полковник поліції Василь Віконський.

У Львові та на території області ввели поліцейські спецоперації - до розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. За кілька годин правоохоронці виявили автомобіль "Форд Мондео", який зловмисники, втікаючи, залишили на вулиці Медової Печери біля лісу.       

"Невдовзі після виявлення автомобіля поліцейські затримали першого зловмисника - раніше судимого 45-річного львів’янина, який під час нападу отримав вогнепальне поранення у ногу. 23 квітня, проведеними оперативно-розшуковими заходами ми встановили місце перебування та затримали одного з його спільників, також жителя Львова віком 40 років. Ще двоє нападників перебувають у розшуку – оперативні заходи тривають" – додав Василь Віконський.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.