Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

П'ятниця, 24 квітня 2020, 13:05

У Яворові загорівся житловий будинок

пожежа

Пожежа виникла на вул. Довженка, 11, рятувальникам вдалося житловий будинок від повного знищення, однак повністю згорів дах.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 23 квітня, о 11:33 годині рятувальникам повідомили про пожежу в м. Яворів на вул. Довженка, 11. Пожежа виникла в цегляному житловому будинку, розміром 12×10 м.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вогонь швидко поширився горючими дерев’яними конструкціями будівлі та охопив дах. Не гаючи часу пожежники приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору.

Завдяки професійним та злагодженим діям вогнеборців, вдалось оперативно локалізувати пожежу, запобігши розповсюдженню вогню, тим самим врятувавши житловий будинок від повного знищення та запобігти перекиданню вогню на поруч розміщені 2 будівлі.

Пожежу повністю погасили о 12:26 годині в  складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено дах на площі 120 кв.м., речі домашнього вжитку на площі 120 кв.м., пошкоджено дерев’яне перекриття на площі 120 кв.м.

До ліквідації займання залучалось 13 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини події встановлюють фахівці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.