Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

vorobus.com

Вівторок, 4 грудня 2012, 16:25

Завадович стане заступником директора з наукової роботи в парку «Знесіння»

Директор парку «Знесіння» Олександр Завадович написав заяву на переведення на посаду заступника директора з наукової роботи за власним бажанням.

Про це сьогодні, 4 грудня, повідомив директор департаменту містобудування Львівської міської ради Андрій Павлів.

Павлів заперечив, що Львівська міськрада здійснювала тиск на Завадовича, аби той пішов з посади директора парку «Знесіння».

«Ніхто директора парку «Знесіння» не звільняв. Він переведений на посаду заступника з наукової роботи, і це була узгоджена позиція. В нас було засідання громадських організацій, і він особисто написав заяву про те, що хоче очолити науковий напрямок роботи, яким і займався впродовж 20 років. Багатьма напрацюваннями, в тому числі, в міжнародному напрямку, а також в стратегії розвитку парку, автором яких є Олександр Миронович, він буде займатись і надалі», - зазначив Андрій Павлів, директор департаменту містобудування.

Завадович підтвердив слова Павліва, зазначивши, що він займався освітніми, науково-дослідними питаннями та міжнародними проектами, які стосувалися парку, від початку свого керівництва парком.  

«Питання сумне є тільки в одному, а хто прийде на пост керівника. І тривога місцевої громади полягає в тому, що ця людина поки що, на жаль, невідома. І громада хотіла б принаймні побачити цю людину, почути її візію на майбутнє і хотіла б це узгоджувати з міською радою», – зауважив Завадович.

Нагадаємо, раніше Олесь Завадович заявляв, що Львівська міська рада за допомогою перевірок та прямих заяв цькує його, вимагаючи, аби він полишив свою посаду.

Нагадаємо, раніше Олесь Завадович заявляв, що Львівська міська рада за допомогою перевірок та прямих заяв цькує його, вимагаючи, аби він полишив свою посаду. 

Про цькування Львівською міською мерією також заявляють також директор Музею народної архітектури та побуту Іван Косачевич та нещодавно звільнений очільник ЛКП «Музей Личаківський цвинтар» Ігор Гавришкевич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.