Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена Львів

Середа, 29 квітня 2020, 13:01

Через карантин Арена Львів має мільйонні борги

Арена Львів

Через відсутність матчів стадіон Арена Львів опинився у фінансовій ямі.

Про це повідомляє "football24.ua".

Директор Арени Львів Юрій Майборода зізнався, що один із найкращих стадіонів України переживає серйозні фінансові труднощі.

"Немає матчів, зарплат, нічим оплачувати електропостачання, теплопостачання. Тому хочу подякувати обленерго за розуміння, тому що борги вже мільйонами вимірюються. Навіть коли на стадіоні нічого не відбувається, все одно є витрати, пов'язані, перш за все, з електропостачанням. Вони наразі чекають. Те ж стосується і тепла, торішніх боргів. Тут виникає загальна проблемна ситуація з функціонуванням цієї споруди. Всі проблеми, в принципі, можна було б вирішити і вийти на нормальне функціонування, але не в цій ситуації з карантином" – розповів директор Арени Львів Юрій Майборода.

Зазначимо, у червні 2019 Мінмолодьспорту інвестувало 7 млн грн бюджетних коштів у капітальний ремонт футбольного поля "Арени Львів".  Близько 2 млн грн власних коштів "Арена Львів" використала й на підігрів газону та освітлення поля.

У січні ДП "Арена Львів" замовило штучний газон для покриття футбольного поля за 7 млн грн.

У грудні 2018 заступник директора з комерційних питань ДП "Арена Львів" Володимир Лозинський звільнився з посади. А облрада Львівщини вагається щодо прийняття Арени Львів у комунальну власність.

Нагадаємо, 24 квітня у Львові заборонили відвідувати автокінотеатр біля "Арени Львів".

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.