Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 29 квітня 2020, 13:47

Експосадовець Львівської облради безпідставно перевів підрядникам 400 тисяч з обласного бюджету

львівська поліція

За це 57-річному очільнику комунального підприємства Львівської облради загрожує до 5 років ув'язнення. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, виконуючий обов’язки директора одного з комунальних підприємств Львівської обласної ради, 57-річний львів’янин, здійснюючи технічний нагляд за проведенням робіт з переоснащення котельних у лікарні, розташованій у Городоцькому районі та школи на Радехівщині, затвердив акти виконаних робіт із недостовірними даними.

Зокрема, до переліку внесені роботи, які фактично не були виконані. В результаті підрядникам безпідставно переказали більше 400 тисяч гривень з обласного бюджету, що підтверджується висновками судово­-економічної, будівельно-технічної та інших експертиз.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 та ч.2 ст.367 (Службова недбалість) КК України. Максимальне покарання, що йому загрожує - позбавлення волі на строк від 2  до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.