Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

УДАР

Вівторок, 4 грудня 2012, 17:07

У Верховній раді працюють 450 інвалідів – Ярослав Гінка

Партія УДАР та інші національно-демократичні сили домагатимуться у Верховній раді скасування пільг для депутатів.

Про це сьогодні, 4 грудня, на прес-конференції заявив народний депутат України від партії УДАР Ярослав Гінка.

«Таке враження, що у Верховній раді зібралися 450 інвалідів, яким потрібне спеціальне лікування, дороге для цього обладнання, допомога на лікування закордоном». – обурювався Гінка та запевнив, що кошти, які будуть призначені на його оздоровлення, віддасть в дитячий будинок або лікарню.

Гінка також вважає, що 15 тис. грн., які виділяються на утримання за місяць проживання в готелі одного депутата є відмивання бюджетних коштів і радить знімати квартири для депутатів, оскільки це значно дешевше – приблизно 5 тис. грн.

Натомість нардеп Ярослав Дубневич заявив, що взагалі не претендуватиме ані на квартиру, ані на проживання в готелі, оскільки має власне помешкання в столиці.

Ярослав Дубневич також вважає, що потрібно познімати депутатські пільги. На його думку, депутати не повинні отримувати такі високі зарплати, спеціальні пенсії та оздоровчі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.