Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дрогобич

Четвер, 30 квітня 2020, 12:25

У Дрогобичі 19-річний хлопець побив поліцейського за оформлення протоколу

Дрогобич

Хлопець наніс йому кілька ударів головою в обличчя, за вчинене загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 29 квітня,  до поліції надійшло повідомлення про конфлікт в одному з місцевих магазинів Дрогобича, учасниками якого були батько та син – місцеві мешканці віком 42 та 19 років. За словами заявника, чоловіки сварились з продавцем, нецензурно лаялись та в інший спосіб порушували публічний порядок.

Під час оформлення матеріалів молодший із чоловіків поводився агресивно, нецензурно висловлювався та не реагував на зауваження правоохоронців. Натомість, він напав на одного з поліцейських та наніс йому кілька ударів головою в обличчя, спричинивши тілесні ушкодження.

За фактом слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.