Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Четвер, 30 квітня 2020, 12:32

Львівським медикам, хворим на коронавірус, виплатять матеріальну допомогу

медичний заклад у Львові

Лікарі отримають по 20 тис грн матеріальної допомоги.

Сьогодні, 30 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання матеріальної допомоги медичним працівникам міських
поліклінік Львова, яким діагностовано коронавірусну хворобу COVID-19.

Зокрема, у квітні лікарі міських поліклінік, у яких діагностували коронавірус, отримають від міськох ради по 20 тис грн матеріальної допомоги у
межах Комплексної програми підтримки окремих категорій громадян Львова.

Загалом з бюджету міста передбачено 420 тис грн і кошти отримає 21 медик Львова.

Також виконком передбачив ще 149 068,32 грн з бюджету на виплату по 24 844,72 грн 6 хворим лікарям медичних закладів Львова.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що львівським медикам, які захворіли на коронавірус, виплатять 20 тис грн премії.  Станом на 24 квітня у Львові на коронавірус протестували понад 2800 медичних працівників, з них 24 виявилися хворими.

Додамо, у Львові медиками, які контактуватимуть із хворими на коронавірус, виплатять надбавку до зарплати. Зокрема, працівники 1-ї міської клінічної лікарні отримають по 10 тис грн доплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.