Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Польова, 55

city-adm.lviv.ua

Четвер, 30 квітня 2020, 13:52

У Львові дозволили добудувати офіси біля недобудованого виставкого комплексу

вул. Польова, 55

На вулиці Польовій, 55 ТзОВ "Львівська фірма "Юність" добудує офіси у виробничо-адміністративній будівлі.    

Сьогодні, 30 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Львівська фірма "Юність" чинної виробничо-адміністративної будівлі з розширенням під адміністративний корпус та надбудовою офісних приміщень на вул. Польовій, 55 у м. Львові.

Виробнича адміністративна будівля знаходяться на земельній ділянці площею 1,4867 га, яка призначена для розміщення та експлуатації будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 60 %.

За словами начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева, будівля знаходиться у тильній стороні промислової території, для неї передбачили достатню кількість паркомісць. До адмінбудівлі хочуть добудувати в один поверх в одній частині, та два поверхи в іншій.

У Львівській міськраді встановили, що висота будівлі після реконструкції не повинна перевищувати 16,00 м.

"Це бізнес колеги, це треба брати за руку, проводити і дякувати, що сьогодні створюють нові робочі місця. Сьогодні бізнес в такій ситуації, що добре, що люди будують і створюють і нехай після карантину воно запрацює і нехай люди мають робочі місця" – заявив заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків.

За даними порталу YouControl ТзОВ "Львівська фірма "Юність" зареєстрована у 2017 році за адресою вул. Польова, 55., і з цього часу компанія надає в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Розмір статутного капіталу становить 1 000 гривень. Власниками підприємства є Гамлій Тетяна та Гамлій Анна.

Нагадаємо, у червні 2019 року виконком міськради дозволив ТзОВ "Львівська фірма "Юність" переобладнати чинні нежитлові споруди під виставковий комплекс на вулиці Польовій, 55. Тоді висота будівель була на 2 м нижче.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.