Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Четвер, 30 квітня 2020, 13:39

Садовий продовжує харити львів'ян своїми піаристичними есемесками

Андрій Садовий

Виконком схвалив виділення 300 тис грн з бюджету на інформування львів'ян про загрозу коронавірусу через мобільних операторів.

Сьогодні, 30 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до міського бюджету Львова на 2020 рік.

Зокрема, з бюджету Львова планується виділити 300 тис грн на інформування львів'ян про загрозу коронавірусу через мобільних операторів.

Як пояснив директор департаменту фінансової політики міськради Олег Іщук, ці кошти заберуть з Програми цифрового перетворення Львова на 2016-2020 роки та спрямують на Програму "Львівська інтегрована система обробки інформації" для забезпечення інформування населення Львова, м. Винники, смт. Брюховичі і смт. Рудне щодо епідемії Covin-19 шляхом відправлення СМС повідомлень через операторів мобільного зв'язку.

Зазначимо, наприкінці березня міськрада провела тендер щодо інформування львів'ян про загрозу коронавірусу, який виграли мобільні оператори Київстар і Vodafone. Вартість закупівлі склала 281 тис грн, які міськрада передбачила із бюджету Львова.

Таке завдання ще у березні поставила перед ЛКП "Міський центр інформаційних технологій" міська комісія з питань техногенно-екологіяної безпеки і надзвичайних ситуацій, згідно із протоколом від 18 березня 2020 року.

Нагадаємо, станом на сьогодні на ранок у області підтвердили 430 випадків зараження коронавірусом, в Україні зафіксували 10406 випадків зараження коронавірусом.

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.