Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

uk.wikipedia.org

Вівторок, 4 грудня 2012, 17:53

Правохоронні органи не реагують на будівництво у Снопківському парку – Львівська міська рада

Реакція правоохоронних органів на самочинне будівництво у Снопківському парку – відсутня.

Про це сьогодні, 4 грудня, заявив директор департаменту містобудування Андрій Павлів, інформує прес-служба Львівської міської ради. 

«На жаль, мусимо констатувати, що у вересні цього року почалось самочинне будівництво у «Снопківському парку». Ми звертались у правоохоронні органи з цього приводу, але чіткої реакції не було. З метою вирішення цієї ситуації було прийнято рішення розробити детальний план території забудови вул. Кримської, який би чітко окреслив межі парку. Зараз складається враження, що люди, які критикують детальний план, хочуть захистити самовільне будівництво», – повідомив Павлів.

Юридичне управління Львівської міської ради додає, що рішення виконавчого комітету про надання дозволу на розробку детального плану території району забудови вул. Кримської не дає права здійснювати забудову парку «Снопківський».

Львівська обласна організація ВМГО «Молоді регіони», яка проводить кампанію на захист парку, також звинувачує в бездіяльності правохоронні органи, зокрема прокуратуру Львова.

При цьому, як зазначив голова організації Богдан Хруставчук, прокуратура області реагує на звернення досить швидко.

Нагадаємо, 26 жовтня виконком Львівської міськради прийняв рішення про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській.

Мешканці вулиці вважають, що таке рішення сприятиме незаконній забудові парку. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.