Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Буський район

Четвер, 30 квітня 2020, 14:35

Село Задвір'я у Буському районі виявили трьох хворих на коронавірус

Буський район

У селі виявили трьох хворих на коронавірус, на в'їзді та виїзді з села встановлять пропускні пункти.    

Про це повідомила прес-служба Буської РДА.

Сьогодні, 30 квітня, керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Гринишин, підписав розпорядження про додаткові обмежувальні заходи пов'язані з недопущенням поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) на території с. Задвір'я.

Згідно з розпорядженням у селі Задвір’я повинні провести дезинфекцію доріг та вулиць, а також на в'їзді та виїзді з села встановили пропускні пункти.

"Виконавчому комітету Задвір'янської сільської ради за результатами п.2.1 даного розпорядження прийняти рішення щодо необхідності встановлення режиму обмеження в'їзду/виїзду в с. Задвір'я приватного транспорту, встановлення карантинних мобільних блокпостів та обмеження руху автотранспорту з вулиць місцевого значення" – йдеться у документі.

Нагадаємо, станом на сьогодні у Буському районі зафіксували 3 випадки (+2 нових випадки) коронавірусу.

Додамо, сьогодні село Давидів закрили через спалах коронавірусу. У Давидівській ОТГ виявили 20 хворих на коронавірус, на в'їзді та виїзді з села встановили пропускні пункти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.