Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

штраф

lv.npu.gov.ua

Четвер, 30 квітня 2020, 15:45

Водія автобуса Рава Руська – Львів оштрафують за те, що він не підвіз медика

штраф

Поліція склала на 38-річного водія протокол за порушення правил карантину.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

29 квітня під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили повідомлення від жінки-медика про порушення правил пасажирських перевезень під час карантину водієм рейсового автобуса сполученням "Рава Руська – Львів".

Співробітники Жовківського відділення поліції, під час перевірки, встановили обставини події, а також особу водія – 38-річного мешканця Городоцького району. На нього складено протокол про адміністративне правопорушення за порушення правил щодо карантину людей. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян.

Зазначимо, у спільноті "Варта-1" написала лікарка львів'янка Галина Саламаха, що водії маршруток ігнорують та не хочуть підвозити на роботу медичних працівників. При цьому вони вимагають оплати за проїзд, хоча зараз держава забезпечує безкоштовний доїзд медиків на роботу.

Нагадаємо, станом на 14 квітня за час карантину на Львівщині оштрафували понад 450 мешканців за порушення правил, серед них 19 протоколів склали на перевізників.

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.