Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ru.123rf.com

Вівторок, 4 грудня 2012, 18:17

Львів стане столицею України з боксу на вихідні

Із 6 по 9 грудня у Львові відбуватиметься Десятий ювілейний Всеукраїнський юнацький турнір з боксу на призи Андрія Котельника у спорткомплексі «Грація» на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36).

Про це Варіанти повідомила прес-служба ТВК «Південний».

Участь у турнірі братимуть близько двохсот перспективних українських боксерів, віком 12–14 років, з 20 областей України.

Організовують турнір Благодійний фонд Андрія Котельника і логістична компанія «Захід Ресурс» за сприяння Петра Писарчука під патронатом голови Держземагентства України Сергія Тимченка. Долучився до організації турніру Фонд братів Кличків, який надасть подарунки боксерам.

Цьогорічний Всеукраїнський юнацький турнір з боксу на призи Андрія Котельника на декілька днів перетворить Львів на столицю України з боксу. Крім медалей, кубків і дипломів переможців змагань очікують і цінні призи - мобільні телефони, флешки, смартфони, планшети, LCD телевізори. Також передбачені грошові винагороди тренерам найкращих боксерів.

На учасників та глядачів турніру, окрім напруженої боротьби на рингу, чекає також шоу-програма урочистого відкриття. Турнір відкриватимуть українські зірки, а почесними гостями стануть всесвітньо відомі спортсмени.

Довідка. Графік проведення змагань:

6 грудня – день приїзду.

7 грудня об 11 год. – початок змагань.

7 грудня о 17 год. – урочисте відкриття.

8 грудня – бої за треті місця.

9 грудня – фінали.

Змагання щодня починатимуться об 11 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.