Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Uber Eats

uberdrive.com.ua

Понеділок, 4 травня 2020, 15:13

З червня сервіс доставки їжі UberEats припиняє роботу в Україні

Uber Eats

Uber Eats припинить роботу 3 червня, проте таксі Uber продовжить функціонувати.  

Про це повідомляє "Українська правда".

Сервіс доставки їжі UberEats 3 червня припиняє роботу в Україні. Про це повідомляється у розсилці компанії до кур’єрів та закладів-партнерів.

"Після років співпраців з локальними закладами, ми прийняли складне рішення припинити роботу Uber Eats в Україні з середи, 3 червня 2020 року" – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що рішення прийнято на основі вивчення бізнес-показників на конкурентному ринку доставки їжі. Водночас у компаніїї зазначають, що продовжують обслуговувати клієнтів у сервісі такcі Uber.

"Наш пріоритет номер один - звести до мінімуму наслідки закриття сервісу для наших співробітників, ресторанів, кур'єрів-партнерів і користувачів" – додали у компанії.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року Львів cтав другим містом України, де з'явилася можливість замовити кур'єрську доставку Uber Eats, до цього сервіс працював лише у деяких районах Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.