Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ХотАртХол

khpc.com.ua

Понеділок, 4 травня 2020, 17:13

Палац Гната Хоткевича зібрав 80 тисяч гривень на створення ХотАртХол

ХотАртХол

Вчора закінчився збір грошей на проєкт першої молодіжної галереї у Львові.

Про це повідомила прес-служба Палацу культури ім. Гната Хоткевича.

Вчора, 3 травня на платформі "Спільнокошту" закінчився збір грошей на проєкт першої молодіжної галереї у Львові "ХотАртХол". Із необхідних 80 тисяч гривень команді Палацу Гната Хоткевича вдалося зібрати навіть більшу суму - 82 тисячі гривень. Половину зібраних коштів вдалося залучити завдяки ініціативі аукціону зустрічей "Інвестуй у мистецтво!".

Крім того, Палац Гната Хоткевича отримає 6 тисяч євро дофінансування на галерею "ХотАртХол" від програми підтримки Європейського Союзу "House of Europe". Ці кошти команді Палацу вдалося залучити, вигравши великий інфраструктурний ґрант у краудфандинговій номінації. Проєкт "ХотАртХол" випередив у конкурсі чотири інші проєкти-претенденти з різних частин України.

Нагадаємо, що "ХотАртХол" - це проєкт унікальної у Львові галереї, яка покликана експонувати мистецькі дебюти, а саме втілювати ідеї молодих авторів візуального, аудіального та мультимедійного мистецтва. Галерея площею 249 м2 повинна бути облаштована на місці двох холів (цокольного і першого поверху) у Палаці Гната Хоткевича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.