Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Вівторок, 5 травня 2020, 14:06

Шмигаль анонсував карантин у червні

карантин у Львові

Денис Шмигаль прогнозує, що карантин ще раз продовжать після 22 травня.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль в інтерв’ю "Українському радіо", карантинні обмеження, введені в Україні через епідемію коронавірусу, будуть продовжені ще раз, після 22 травня.

"Кабмін поки що на першому етапі продовжив карантин до 22 травня, але скоріш за все, спираючись на дані ВООЗ, карантин буде продовжено і надалі з наступними етапами послаблення, якщо це дозволятиме зробити ситуація в країні" – пояснив Денис Шмигаль.

За його словами, 4 травня Всесвітня організація охорони здоров’я продовжила режим пандемії і всесвітнього карантину ще на 2 місяці.

Зазначимо, 4 травня уряд втретє прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон. Також уряд дозволить відкрити після карантину літні майданчики кафе і ресторанів й збирається ще розширити послаблення карантину.

Додамо, станом на сьогодні в Україні зафіксували 12 697 випадків зараження коронавірусом та 316 смертей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.