Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Четвер, 7 травня 2020, 13:50

Навчальний рік у школах Львова завершать онлайн і без Останнього дзвінка

школа у Львові

Навчальний рік у школах міста завершиться дистанційно через продовження карантину.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, 2019-2020 навчальний рік буде завершено дистанційно, а Останній дзвінок не відбудеться.

"Структура навчального року затверджується навчальним закладом, і заклади освіти міста Львова дотримуються структури, яку вони обрали на початку року. Як правило, навчальні заняття будуть завершені 29 травня. Щодо проведення будь-яких заходів наприкінці навчального року, то було категорично заборонено проводити будь-які масові події" – пояснила Зоряна Довганик.

За її словами, до 15 червня педагогічні працівники повинні оформити документи про освіту, а випускникам 9 класів документи віддадуть особисто, однак з дотриманням усіх протиепідеміологічних правил. Для учнів 1-8 і 10 класів копії документів про освіту надішлють електронною поштою, а оригінали школярі отримають на початку 2020-2021 навчального року.

"Впродовж червня будуть проведені педагогічні ради, під час яких будуть прийняті рішення про переведення учнів до наступного класу" – додала Довганик.

Нагадаємо, раніше у Міносвіти повідомляли, що навчальний рік у школах по всій країні завершиться дистанційно через продовження карантину. А для учнів 6-10 класів розробили дистанційні уроки з біології про коронавірус.

Додамо, минулоріч замість Останнього дзвоника у львівському ліцеї №66 вчителі разом з учнями спалювали розклад уроків на вогнищі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.