Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поштове відправлення

Галицька митниця

П'ятниця, 8 травня 2020, 16:58

Львівські митники знайшли у посилці з Німеччини шоколад з наркотиками

поштове відправлення

Поштове відправлення на адресу фізичної особи, мешканця Києва, пересилали солодощі, зокрема шоколадні цукерки.

Про це повідомила прес-служба Галицької митниці Держмитслужби України.

Працівники Галицької митниці в посилці з солодощами виявили наркотичний засіб. Поштове відправлення надійшло в Україну з Німеччини. Згідно з декларацією на адресу фізичної особи, мешканця Києва, пересилали солодощі, зокрема шоколадні цукерки.

"Серед них містився згорток з шоколадом, який для митників виявився підозрілим. Тож його вилучили і скерували на експертне дослідження. Експерти встановили, що в речовині коричневого кольору, схожій на шоколад, виявлено екстракт канабісу, що зарахований до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено. Вага екстракту канабісу майже 30 грамів" – йдеться у повідомленні.

Про цей факт повідомлено відповідні правоохоронні органи. За пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено кримінальну відповідальність за ст. 309 ККУ .

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.