Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

cars-parts.com.ua

Середа, 5 грудня 2012, 14:50

Матолич похвастався представникам BOSH, як багато Костюк зробив для розвитку бізнесу на Львівщині

Перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич заявив, що виключно зусиллям голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка сьогодні на Львівщині помітні позитивні зрушення в роботах фіскальних та дозвільних органів по обслуговуванню іноземних інвесторів.

«Ми дуже цінуємо стосунки з інвесторами, які мають підприємства у Львівській області та хочуть розвивати свій бізнес на території нашого регіону. Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк особисто провів багато нарад і зустрічей із бізнесом та інвесторами. І сьогодні ми маємо позитивний ефект від роботи системи єдиного вікна та решти дозвільних органів», - заявив Матолич на зустрічі з представниками компанії BOSH у Львові.

Компанія BOSH зацікавлена у розширенні власних виробничих потужностей у Львівській області, а саме у розвитку повномасштабного виробництва на підприємстві «Холгер Крістіансен Продакшн Україна», яке розташоване у Краківці, - стверджується також у повідомленні. Але при цьому не наводиться жодного конкретного доказу намірів компанії.

Підприємство «Холгер Крістіансен Продакшн Україна» розташоване в м. Краківець Городоцького району Львівської області. Вид діяльності підприємства – відновлення (регенерація) електрообладнання (стартерів до автомобілів).

У 2008 році компанія BOSH викупила компанію «Холгер Крістіансен Продакшн» Україна в концерну Хелла.

Виробничі потужності підприємства розташовані на площі 4000 м кв. На підприємстві працює близько 200 робітників. Лінійка продукції налічує близько 570 моделей стартерів. Підприємство працює за схемою давальницької сировини.

Станом на ІІ півріччя 2012 року в економіку області підприємство внесло прямих іноземних інвестицій на загальну суму  6 421 715,24 дол. США.

Підприємство «Холгер Крістіансен Продакшн Україна» розташоване в м. Краківець Городоцького району Львівської області. Вид діяльності підприємства – відновлення (регенерація) електрообладнання (стартерів до автомобілів).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.