Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Середа, 13 травня 2020, 11:13

З бюджету Львівщини витратили більше 40 мільйонів на закупівлю апаратів ШВЛ

швидка допомога

Львівська ОДА за 41,6 млн грн закупила апарати ШВЛ для лікарень області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні для лікарень області передадуть нові шість апаратів штучної вентиляції легень.

"У межах реалізації обласної "Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров'я Львівської області на 2017-2020 роки" 41,6 млн грн (з 246 млн грн) на початку квітня цього року скеровано в КНП "Львівський регіональний фтизіопульмонологічний центр" для придбання апаратів штучної вентиляції легень. Приємно, що частину з них передадуть сьогодні медустанові для лікування хворих на Covid-19" – повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Апарати ШВЛ передадуть Центру легеневого здоров’я – 3, Львівській обласній інфекційній лікарні – 1, Львівській обласній клінічній лікарні – 1, а також ще 1 для Стрийської центральної районної лікарні (придбаний за спонсорські кошти). Крім цього, впродовж травня очікується ще одна поставка апаратів ШВЛ для лікарень Львівщини.

Нагадаємо, ще у березні в.о. директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько заявляв, що на Львівщині є 160 вільних апаратів штучної вентиляції легень.

Станом на сьогодні у Львівській міськраді офіційно підтвердили 870 випадків зараження коронавірусом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.