Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

poltava.pl.ua

Середа, 5 грудня 2012, 15:50

Садовий попросив вибачення перед прокуратурою за те, що його підлеглий звинуватив останню у бездіяльності в питанні забудови Снопківського парку

Міський голова Львова Андрій Садовий публічно заявив про те, що звинувачення директора департаменту містобудування Андрія Павліва на адресу прокуратури у бездіяльності в питанні забудови Снопківського парку є безпідставні.

«У питанні Снопківського парку прокуратура зайняла принципово правильну позицію» - заявив Садовий.

Про це Варіанти повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Садовий пообіцяв, що рішення виконавчого комітету про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській буде відкориговане вже на найближчому засіданні виконавчого комітету. Зміни буде внесено з метою унеможливити подвійне трактування рішення.

Нагадаємо, 4 грудня, директор департаменту містобудування Андрій Павлів заявив, що з боку правоохоронних органів відсутня реакція у питанні незаконної забудови Снопківського парку. 

«На жаль, мусимо констатувати, що у вересні цього року почалось самочинне будівництво у «Снопківському парку». Ми звертались у правоохоронні органи з цього приводу, але чіткої реакції не було. З метою вирішення цієї ситуації було прийнято рішення розробити детальний план території забудови вул. Кримської, який би чітко окреслив межі парку. Зараз складається враження, що люди, які критикують детальний план, хочуть захистити самовільне будівництво», – повідомив Павлів.

Юридичне управління Львівської міської ради додає, що рішення виконавчого комітету про надання дозволу на розробку детального плану території району забудови вул. Кримської не дає права здійснювати забудову парку «Снопківський».

Львівська обласна організація ВМГО «Молоді регіони», яка проводить кампанію на захист парку, також звинувачує в бездіяльності правохоронні органи, зокрема прокуратуру Львова.

26 жовтня виконком Львівської міськради прийняв рішення про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.