Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

викрадене авто

lv.npu.gov.ua

Середа, 13 травня 2020, 16:25

У Львові п'яний чоловік викрав іномарку

викрадене авто

Патрульні переслідували автомобіль від вулиці Любінській до перехрестя вулиць Кульпарківської-Перфецького, де заблокували його та затримали водія.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 13 травня, близько восьмої години ранку на оперативну лінію 102 зателефонував львів’янин, котрий повідомив, що з вулиці Яворницького у Львові було викрадено його автомобіль "Фольксваген Пасат".

"Інформацію про транспортний засіб було передано співробітникам Управління патрульної полііції Львівської області, які негайно взялись до його розшуку. Невдовзі працівники Ситуаційного центру поліції Львівщини виявили викрадений "Фольксваген" на вулиці Любінській та скерували туди наряди патрульних поліцейських. Екіпажі переслідували автомобіль до перехрестя вулиць Кульпарківської-Перфецького, де заблокували його та затримали водія" – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили особу чоловіка, котрий перебував за кермом викраденого "Пасата" - ним виявився 32-річний львів’янин. Також встановлено, що зловмисник перебував у стані сп’яніння.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Автомобіль вилучений на арешмайданчик. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.