Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Квурт

Фб Володимира Квурта

П'ятниця, 15 травня 2020, 10:45

Громада Винників має великий потенціал та стимули для розвитку – Володимир Квурт

Володимир Квурт

Міський голова Винників Володимир Квурт оприлюднив свій звіт за 2019 рік.

Очільник Винників Володимир Квурт опублікував на своїй Фб-сторінці звіт про свою діяльність на посаді міського голови, а також й виконавчих органів та депутатів Винниківської міської ради, за 2019 рік.

Звіт демонструє перелік економічних, освітніх та культурних досягнень Винників за минулий рік, а також плани розвитку міста на 2020 рік.

"Громада Винників має великий потенціал та стимули для розвитку. Це засвідчують результати нашої спільної роботи за 2019 рік. Важливо, що цей розвиток є всебічним, він охоплює не лише великі інфраструктурні проєкти, але соціальну та культурну сферу життя. Наші досягнення сьогодні є важливим аргументом в дискусії щодо майбутнього Винників. Громад, яка за останні декілька років зуміла модернізуватись та перетворитись на осередок духовного та культурного розвитку цілого регіону, заслуговує на повагу і шанс для нових, значно потужніших ініціатив" – наголосив Квурт.

У звіті міський голова Винників поміж іншого наголошує на реалізації Програми каналізування Винників, яка наближається до завершення.

"За останні роки у місті проклали понад 15 км колекторів. Завершується монтаж каналізаційно-насосної станції на вулиці Кільцевій, яка є однією з небагатьох повністю автоматизованих станцій на Львівщині. Незабаром розпочнеться етап підключення каналізаційно-насосної станції на вулиці Дмитерка. Тисячі винниківських будинків нарешті під'єднають до мережі" – зазначає він у звіті.

Окрім цього Квурт повідомляє про розширення Програма брукування доріг у Винниках, впровадження у місті Програми Освітлення, а також про успішну реалізацію Програми безпечне місто.

"Плануємо щорічно облаштовувати нове покриття щонайменше на десяти дорогах. Завершуємо підготовчі роботи щодо ремонту вулиць: Івасюка, Винна Гора, Лисика, Сахарова. Також, спільно зі Львовом, плануємо відремонтувати дорогу Львів-Винники. Програми освітлення принесло позитивні результати у Винниках. 100% перехід на Led лампи дозволив економити понад 30% коштів під час оплати електроенергії. Реалізація Програми безпечне місто передбачає встановлення відеонагляду, системи контролю швидкості автомобілів та співпрацю зі Спілкою учасників АТО, поліцією і прокуратурою. Завдяки цьому рівень злочинності у Винниках наразі одним із найнижчих в області" – пише міський голова Винників.

Також Володимир Квурт розповів про пріоритети Винників щодо модернізації міських закладів культури, освіти та дозвілля.

"Сподіваюсь, що у 2020 році громада міста Винники урочисто відсвяткує завершення будівельних робіт у Будинку дитячої та юнацької творчості, а також будівництва спортзалу та додаткових класних приміщень в СЗШ 47, басейну в СЗШ 29 та басейну в дитячому садочку" – повідомив він.

Володимир Квурт наголошує на особливу актуальність для міста у 2020 році питання щодо адміністративного статусу Винників та перспективи його входження до Великого Львова.

“Громада міста Винники заявила чітку позицію: ми розуміємо необхідність та підтримуємо ідею розширення Львова, але ми проти того, щоб наше місто з 700-річною історією і традиціями назавжди зникло з карти України. І сьогодні ми разом з командою зробимо все залежне від нас для того, щоб позицію громади почула центральна влада та врахувала її під час своїх рішень” – зазначає міський голова Винників.

Зазначимо, що на місцевих виборах у 2015 році Володимира Квурта обрали міським головою Винників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.