Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

П'ятниця, 15 травня 2020, 11:51

Буський райсуд не надсилатиме повістки поштою через брак фінансування

судова справа

У суді пропонують відстежувати дату призначення розгляду справи на офіційному сайті.

Про це повідомили на сайті Буського районного суду.

Через тимчасове обмежене фінансування судової системи на 2020 рік Буський районний суд Львівської області не має можливості забезпечити, у повному обсязі, надсилання учасникам судового розгляду судових повісток та процесуальних документів поштовим зв’язком.

"Відповідно, з метою якісного та своєчасного розгляду справи, рекомендуємо: відстежувати дату призначення розгляду справи на офіційному сайті Буського районного суду, додатково інформацію про рух судової справи можна дізнатись зателефонувавши до канцелярії суду або на офіційному веб сайті" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 травня Кабінет міністрів послабив карантин: дозволив пересуватися вулицями групами до 8 осіб, а на літніх терасах ресторанів і кав’ярень сидіти по четверо. Також дозволили відновити роботу непродовольчих ринків.

Щодо Львова, то з 13 травня у Львові дозволили відкрити перукарні, салони краси та приватні стоматології, а з 18 травня у Львові дозволили відновити роботу магазинам одягу, білизни та взуття, які розташовані у ТРЦ та поліклінік.

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.