Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Середа, 20 травня 2020, 12:02

На Львівщині зафіксували 32 смерті від коронавірусу

швидка допомога

У області підтвердили ще дві нові смерті інфікованих коронавірусом.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами заступниці міського голови Львова та керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, у області підтвердили ще дві смерті інфікованих коронавірусом. 

Зокрема, 82-річна мешканка Сокаля була госпіталізована в Сокальську ЦРЛ із двобічною пневмонією й померла від ускладнень 8 травня. Інша померла – 61-річна мешканка Перемишлянського району. Вона померла 10 травня в госпіталі ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи.

Зазначимо, станом на сьогодні у області підтвердили 1136 випадків зараження коронавірусом, а в Україні зафіксували 19 230 випадків зараження коронавірусом та 564 смерті.

Нагадаємо, у Львові планують запустити масове тестування мешканців, щоб виявити безсимптомних хворих на коронавірус. 

З 13 травня у Львові дозволили відкрити перукарні, салони краси та приватні стоматології, а з 18 травня у Львові дозволили відновити роботу магазинам одягу, білизни та взуття, які розташовані у ТРЦ та поліклінік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.