Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Четвер, 6 грудня 2012, 12:02

Проект «Genius loci – Геній місця» відкриється у Львові завтра

Завтра, 7 грудня, у львівському Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться відкриття українсько-польського мистецького проекту «Genius loci – Геній місця».

Про це Варіанти повідомили організатори проекту.

«Ідея проекту – спроба синтезу об’єктивної реальності історичної пам’ятки та особистих мистецьких рефлексій. Явище шляхетського маєтку в його історичному та культурно-мистецькому ракурсах є унікальною можливістю відчитування та проявлення кодів феномену Genius loci – генія місця «родинного гнізда». Тут впродовж століть не тільки накопичувались і зберігались матеріальні цінності попередніх поколінь, але й культивувалась та міфологізувалась спадкова система етичних та естетичних вартостей», – зазначено у повідомленні.

З української сторони учасниками проекту стали Наталія Пухінда, Євген Равський, Микола Молчан, Роман Шишак та Лук’ян Турецький, а з польської – Ельжбєта Чєшинска, Гелена Яцино, Еугеніуш Мольскі, Єжи Плюха та Анджей Кожец.

 Відкриття відбудеться о 16:00, вхід вільний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.