Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новий Розділ

Середа, 20 травня 2020, 17:08

Козицький створив робочу групу щодо водопостачання у Новому Роздолі

Новий Розділ

Робоча група має вирішити проблему із забезпечення мешканців міста стабільним водопостачанням.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 20 травня, під час наради щодо врегулювання проблемних питань водопостачання у місті Новий Розділ керівництво області вирішило створити робочу групу при Львівській ОДА.

"У межах наради надано доручення ТОВ "Нафтогаз Тепло" забезпечити доступ працівникам ТзОВ "Енергія-Новий Розділ" до об’єктів, які залучені в процесі надання послуг з водопостачання. Відповідно ТзОВ "Енергія-Новий Розділ" повинна здійснювати безперебійне водопостачання мешканцям Нового Роздолу" – йдеться у повідомоенні.

Ця робота група має здійснювати координацію з проведення інвентаризації майна та за підсумками подаватиме пропозиції, щодо врегулювання спірних питань.

Нагадаємо, 15 травня мешканці Нового Роздолу опинилися без водопостачання через те, що 14 травня на основній лінії водоживлення, свердловини якої розташовуються у Дуброві, стався гідропорив та вийшло з ладу обладнання свердловин. У компанії ТзОВ "Енергія Новий Розділ", яка є постачальником питної води, проінформували, що не можуть ліквідувати аварію оскільки не мають доступу до обладнання свердловин.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.