Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗСУ

Вівторок, 26 травня 2020, 11:12

На Львівщині у двох військовослужбовців виявили Cоvid-19

ЗСУ

Станом на сьогодні у трьох військовослужбовців із Львівської та Черкаської областей підтвердили коронавірус.

Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні у Збройних силах України зафіксували коронавірус ще у трьох військовослужбовців, двоє з них є з Львівської області, а один із  Черкаської. Вони лікуються вдома під наглядом медичної служби.

Зазначається, що стан здоров'я пацієнтів задовільний. У одного військовослужбовця спостерігається легкий перебіг захворювання, у решти симптоми захворювання відсутні.

"Станом на 7:00 26 травня у Збройних силах України хворіє 60 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії одужали 96 осіб і два летальних випадки", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 29 травня карантинні заходи у області через погіршення ситуації із коронавірусом. Також Львівщина не готова до послаблення карантину через низьку кількість тестувань.

Додамо, 20 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 червня, проте скасував декілька заборон. МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.