Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет учасників АТО

Вівторок, 26 травня 2020, 13:26

Учасники АТО вчергове пікетували Львівську ОДА через земельний скандал

пікет учасників АТО

Сьогодні відбувся мітинг учасників АТО та членів їхніх родин біля Львівської ОДА, де вони вкотре звертались до влади з проханням виділити землю.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні зранку біля Львівської ОДА відбувся пікет учасників АТО та їхніх сімей, котрі вимагали розв'язати питання із виділенням їм земель у селі Рясне-Руське біля Львова.

Валентина Ніконенко, мати бійця АТО, інваліда І групи, вже 5 років сподівається отримати земельну ділянку.

"Я, насправді, вже нічого не очікую за стільки років, жодних сподівань, коли нас відправляють по різних інстанціях і перекидають відповідальність з обласної адміністрації у сільські ради, а там кажуть, що землі в розпорядженні нема", – заявила активістка.

Через карантинні заходи лише шестеро учасників протесту запросили до кабінету заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка. Звідти активістка, співзасновниця громадської організації "Соціальний захист населення та учасників АТО" Леся Турашвілі повідомила, що ділянки у Рясне-Руському будуть виділені на сесії сільської ради, під питанням залишились 13 осіб, затвердження земельних ділянок яким відбудеться пізніше.

Леся Турашвілі також додала, що за тиждень відбудеться ще одна зустріч з учасниками АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.