Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

держслужба

Вівторок, 26 травня 2020, 15:07

Під час карантину в Україні за спецпроцедурою на держслужбу провели майже 800 конкурсів

держслужба

В Україні оголосили 787 конкурсів на держслужбу за спеціальною процедурою під час карантину.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 12 березня, з часу запровадження карантину в Україні за спеціальною процедурою оголосили 787 конкурсів на державну службу.

"Ми вже провели і оголосили 19 доборів на посади категорії "А", понад 300 – на посади категорії "Б" і понад 460 на посади категорії "В", – наголосив Олег Немчінов.

За його словами, не в усіх цих конкурсах виявлено переможців, але все можна перевірити на відкритому порталі вакансій державної служби за посиланням.

Зазначимо, 22 квітня уряд прийняв рішення, що конкурси на посади держслужби під час дії карантинного періоду проходитимуть за окремим порядком, а саме: суб’єкти призначення можуть скористатися, у першу чергу, правом призначити на вакантні посади осіб з-поміж тих, кого запропонували Комісія з питань вищого корпусу державної служби (для посад категорії А) та конкурсні комісії (посади категорії Б та В) за результатами незавершених конкурсів станом на початок дії карантину.

Крім того, встановлена можливість призначити на посаду держслужби осіб шляхом укладання контракту на проходження державної служби на період дії карантину та до дня призначення на цю посаду особи вже за результатами конкурсу після скасування дії карантину.

Нагадаємо, 20 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 червня, проте скасував декілька заборон. МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.