Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Середа, 27 травня 2020, 10:40

У МОЗ назвали дату відновлення міжнародного авіасполучення

аеропорт "Львів"

Україна відновить міжнародне авіасполучення 15 червня, але з самоізоляцією.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов, Україна відновить міжнародне авіасполучення, згідно з планом виходу з карантину, з 15 червня, однак всі прибулі повинні будуть пройти самоізоляції або обсервацію протягом 14 днів.

Він зазначив, що на даний момент в'їхати і виїхати з України вже можна на автомобільному транспорті.

"Якщо у вас є бажання виїхати в Білорусь або в країни ЄС автомобільним транспортом, ви можете це робити. На сьогоднішній день не існує ніяких обмежень. Якщо ми говоримо про авіасполучення, то згідно з планом виходу з карантину, воно відновлюється, починаючи з 15 червня. Але я хочу нагадати, що коли людина повертається в Україну, то згідно з встановленими нормами вона повинна піти на самоізоляцію, встановивши у себе програму Дій вдома", і пробути в самоізоляції 14 днів", – наголосив Максим Степанов.

Зазначимо, з 1 червня в Україні планують впровадити новий етап пом’якшення карантину, згідно з яким відкриють басейни і запустять залізничне сполучення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.