Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

power.ub.ua

Четвер, 6 грудня 2012, 17:12

ДП «Львіввугілля» заборгувало бюджетам усіх рівнів 448 млн. грн.

Державне підприємство «Львіввугілля» за результатами роботи 11 місяців 2012 року заборгувало державному бюджету 348 млн. грн. платежів, місцевим бюджетам – 100 млн. грн.

Про це було повідомлено сьогодні під час наради у Львові, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.  

Шахти ДП «Львіввугілля» цього року працювали лише на чверть своїх виробничих потужностей. Якщо в 2011 році шахти «Львіввугілля» видобули  2 млн. 69 тис. тонн вугілля, то цього року – лише 1 млн. 661 тис. тонн, - сказано у повідомленні.

Водночас, у 2012 році «Львіввугілля» отримало від держави майже 756 млн. грн державних дотацій та сплатило своїм працівникам 629 млн. грн зарплати, 12 млн. грн – у бюджет та ще 226 млн. грн – як соціальний внесок.

2012 року компанія реалізувала 39 тис. т вугілля своїм основним клієнтам (Добротвірська та Бурштинська ТЕС), ще 12 тис. т – на ринку та 10 тис. т – населенню.

«Львіввугілля» в місяць видобуває лише половину того вугілля, яке дозволяють видобувати реальні технічні можливості підприємства.  Із цієї половини підприємство реалізовує тільки 50% , – зазначено у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.