Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 27 травня 2020, 18:15

27 травня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 27 травня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що Укрзалізниця відкрила продаж квитків на 9 поїздів далекого сполучення, які вирушать у рейси з 1 червня.

Продаж квитків відкрито на потяги: №8/7 Одеса-Харків, №20/19 Лисичанськ-Київ, №53/54 Дніпро-Одеса, №63/64 Харків-Київ, №105/106 Київ-Одеса, №791/792 Київ-Кременчук, №81/82 Харків-Новоолексіївка, №125/126 Київ-Костянтинівка, №10/9 Київ-Маріуполь.

В Укрзалізниці наголосили, що пасажири допускатимуться до поїздів виключно в захисних масках. Вимірювання температури тіла буде здійснюватися під час посадки до вагону.

Крім того, буде забезпечена санобробка вагонів перед та після кожного рейсу поїзда, провідники будуть забезпечені засобами індивідуального захисту.

Також українці цікавилися тим, що у цей день світ відзначає День сміливих рішень, День винаходу шпрот і Всесвітній день розсіяного склерозу.

В Нігерії святкують День дітей, у Киргизстані – День бібліотек, у Болівії – День матері, у США – День італійський яловичини, в Гваделупі, Сен-Мартені – День скасування рабства, в Нікарагуа – День збройних сил, у Польщі – День територіального самоврядування.

Ці запити набрали понад 50 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- за добу кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на 38 – до 1443;

- Кабмін затвердив перспективний план Львівської області;

- Садовий обрав нового директора сміттєвого департаменту;

- Димінський без вогника сплавивКарпати Смалійчуку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.