Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

darkway.org

Четвер, 6 грудня 2012, 18:34

Аеропорт "Львів" призупинив обслуговування рейсів "АероСвіту"

Міжнародний аеропорт "Львів" призупинив обслуговування рейсів компанії "АероСвіт" через невиконання авіаперевізником фінансових зобов'язань.

Про це Варіанти повідомила прес-служба аеропорту. 

"Через невиконання авіаперевізником "АероСвіт" фінансових зобов'язань перед аеропортом було прийнято рішення про призупинення обслуговування рейсів боржника до відновлення фінансової дисципліни", - сказано у повідомленні. 

Ааеропорт сподівається, що "перевізник найближчим часом погасить заборгованість перед аеропортом та сприятиме подальшому спільному співробітництву та партнерським відносинам".

Нагадаємо, через затримку надходження коштів на рахунки "АероСвіту" компанією був порушений графік розрахунків за послуги аеронавігації та обслуговування у ряді аеропортів.

5 грудня Федеральне агентство повітряного транспорту Росії заявило, що польоти "АероСвіт" у повітряному просторі РФ можуть бути припинені з 10 грудня через заборгованість компанії за аеронавігаційне обслуговування у розмірі понад 1,2 млн дол.

Сьогодні "АероСвіт" повідомив про відновлення рейсів до Мінську та наголосив, що компанія "поетапно відновлює платежі в рамках графіків, узгоджених з операторами послуг, що надаються".

Нагадаємо, що зі Львова Аеросвіт здійснював рейси у тому числі й до Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.