Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

трамвай

Четвер, 28 травня 2020, 11:00

Депутати вимагають від Садового прокласти нову швидкісну трамвайну лінію у Львові

трамвай

Львівські депутати звернулися до міського голови Львова з вимогою створення у місті швидкісної трамвайної лінії Аквапарк-Головна пошта.

Про це сьогодні, 28 травня, на сесії Львівської міської ради повідомив депутат Львівської міської ради від Укропу Ігор Зінкевич.

За словами Зінкевича, у місті необхідно створити швидкісну трамвайнну лінію Аквапарк – Головна пошта.

"Разом з колегами ми спробували підготувати звернення щодо створення швидкісної трамвайної лінії Аквапарк – Головна пошта. Ще одна річ мене цікавить: кредит 9 мільйонів євро гарантії: у нас 515 одиниць комунального транспорту. Скоро парк сягне 700 одиниць, і такому парку потрібне відповідне техзабезпечення, тому ми б хотіли 3 мільйони гарантій виділити на забезпечення обслуогування парку комунтранспорту" – заявив Ігор Зінкевич.

Зазначимо, у 2019 році комісія інженерного господарства міськради затвердила прокладання у місті 15 тролейбусних та 10 трамвайних маршрутів, серед яких було будівництво трамвайної лінії на вул. Княгині Ольги (від Аквапарку до вул. Трускавецької).

Також у жовтні 2019 року на сайті міськради зареєстрували петицію з вимогою запустити тролейбус на вулицю Пасічну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.