Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

e.lviv.ua

Четвер, 6 грудня 2012, 18:54

Львівська ОДА відмежувалася від «наїздів» Потюка на !Фест

Прес-служба Львівської ОДА сьогодні поширила заяву, в якій невідомо від імені кого запевняє, що заяви начальника управління охорони культурної спадщини Львівської ОДА Валерія Потюка – «це його особисті і поки що непрофесійні ініціативи, які після детального аналізу та вивчення, очевидно призведуть до дисциплінарної відповідальності».

Прес-служба Львівської ОДА роз’яснює, що управлінню охорони культурної спадщини обласної державної адміністрації було доручено скласти перелік історичних пам’яток у Львові та на Львівщині для проведення першочергових реставраційних робіт.

«Жодних вказівок чи доручень щодо тиску на будь-які об’єкти приватного бізнесу, в тому числі і ресторанного, апріорі не могло бути. Якщо ж вони все-таки мали місце, то ці дії були непродуманими», – наголошено у заяві.

Прес-служба просить усіх представників бізнес кіл, у випадку тиску чи некоректної поведінки з боку працівників обласної державної адміністрації, звертатися одразу на «гарячу» лінію обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, 4 грудня начальник управління охорони культурної спадщини Львівської ОДА Валерій Потюк заявив, що компанія «!Фест», яка володіє мережею кафе у Львові, проводить самовільне будівництво на Площі Ринок, 10. Представники !Фесту, у відповідь, заявили про тиск на компанію з боку областної влади і звинуватили Потюка у лобіюванні власних бізнес-інтересів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.